FCR logo

Blogs

Atsauksmes mājas lapā – rīks, kas pārliecinās potenciālos klientus un radīs uzticamību!

Lai Jūsu potenciālie klienti iegādātos Jūsu produktus / pakalpojumus, Jums tie ir jāpārliecina. Vispārliecinošākais rīks ir klientu atsauksmes par Jums kā uzņēmumu, Jūsu produktu vai pakalpojumu, Jūsu uzņēmuma servisu. Šīs atsauksmes būtiski izvietot gan Jūsu uzņēmuma mājas lapā, gan sociālajos tīklos, gan Google servisos. Tām ir jābūt saturīgām, viegli uztveramām un pārliecinošām.

Piedāvājums:

Atsauksmju sagatavošanu Jūs varat uzticēt FCR Digital satura mārketinga speciālistam (ar ilggadēju žurnālista pieredzi).

Tas sazināsies ar Jūsu esošajiem klientiem un īsā intervijā noskaidros veiksmīgāko par sadarbību ar Jūsu uzņēmumu – produktu / pakalpojumu kvalitāti, servisu, uzņēmuma profesionalitāti, uzticamību u.c.

No Jūsu klienta stāstītā tiks izveidota saturiski saistoša, viegli uztverama, iedvesmojoša un pārliecinoša atsauksme.

Vienas atsauksmes sagatavošanas izmaksas, kurās ietilpst intervija ar klientu, atsauksmes sagatavošana un saskaņošana, ir TIKAI 25,00 eiro.

Ieguvumi:

Jūsu klientam nebūs jāvelta laiks, rakstot atsauksmi par Jūsu uzņēmumu. Turklāt tā tiks saskaņota ar Jūsu klientu.

Arī Jums nebūs jātērē savs laiks, jo gatavās atsauksmes tiks saskaņotas arī ar Jums.

Jūsu rīcībā būs atsauksmes, kuras varēsiet izmantot kā pārliecinošu un uzticamību rosinošu rīku, publicēt tās ne tikai uzņēmuma mājas lapā, bet arī digitālajās platformās un sociālajos tīklos, izmantot uzņēmuma publicitātes materiālos, reklāmas rakstos u.c.

Dažus piemērus var skatīt šeit

Ja Jūs ir ieinteresējis mūsu piedāvājums vai radušies papildus jautājumi, dodiet mums ziņu.

FCR digital komanda.

Citi raksti

Desmit svarīgākie jautājumi par Google piekrišanas režīmu v2

Kas ir Google piekrišanas režīms v2 (Google Consent Mode v2) un kāpēc tas ir obligāts priekšnosacījums veiksmīgai mārketinga stratēģijai ikvienam, kas izmanto Google reklāmas un Analytics 2024. gadā?

Uzzini vairāk

FCR Digital sāk testēt Google Ads lielāko jaunumu – Demand Gen

Digitālā mārketinga aģentūra FCR klientiem dažādās nozarēs sākusi piedāvāt Google Ads produktu Demand Gen. Jaunajā, ar mākslīgo intelektu darbināmajā rīkā, kas tika izstrādāts īpaši sociālo platformu reklāmdevējiem, ir iekļautas jaunas funkcijas, inventārs un ieskats.

Uzzini vairāk

Balss meklēšana maina digitālā mārketinga ainavu

Digitālais mārketings šobrīd dinamiski attīstās, pateicoties mainīgajiem veidiem, kā cilvēki meklē informāciju tiešsaistē. Uzņēmumiem pienācis laiks optimizēt savas saskarnes, platformas un vietnes, lai tās neatpaliktu no mainīgās balss meklēšanas ainavas.

Uzzini vairāk